Items where Author is "Wulandari, Suci"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Jump to: Article
Number of items: 8.

Article

Pantaya, D and Effendi, R. A and Wulandari, Suci and Suryadi, Ujang (2020) The Effect of Wheat Bran Dietary Fibre on Cholesterol Content of Egg Yolk Laying Ducks. IOP Conference Series: Earth and Environmental Science, 411. 012040. ISSN 1755-1315

Wulandari, Suci and Syahniar, Theo Mahiseta and Pantaya, Dadik (2020) Application of Saccharomyces cerevisiae as a Probiotic for Producing Low Cholesterol and Antibiotic-Free Broiler Meat. Buletin Peternakan, 44 (2). pp. 27-33. ISSN 2407-876X

Wulandari, Suci and Pantaya, Dadik and Suryadi, Ujang (2018) Penambahan Prebiotik Oligofruktosa dan Enzim Fitase Dari Aspergillus Niger pada Pakan yang Mengandung Wheat Pollard Terhadap Performa Broiler. Jurnal Ilmu Peternakan Terapan, 1 (2). pp. 58-62. ISSN 2579-9479

Wulandari, Suci and Pantaya, Dadik and Suryadi, Ujang (2018) Penambahan Prebiotik Oligofruktosa dan Enzim Fitase Dari Aspergillus Niger pada Pakan yang Mengandung Wheat Pollard Terhadap Performa Broiler. Jurnal Ilmu Peternakan Terapan, 1 (2). pp. 58-62. ISSN 2579-9479

Wulandari, Suci and Subagja, Hariadi and Mutmainnah, Siti (2017) Pemanfaatan Tumpi Jagung Fermentasi pada Penggemukan Domba Jantan Ekor Gemuk. Jurnal Ilmiah Inovasi, 17 (3). pp. 132-137. ISSN 1411-5549

Nurcahyani, Defelly Tri and Wulandari, Suci and Nusantoro, Suluh (2017) Pengaruh Pemberian Dedak Kasar Fermentasi pada Domba Ekor Tipis Sebagai Bahan Baku Konsentrat. Jurnal Ilmu Peternakan Terapan, 1 (1). pp. 17-24. ISSN 2579-9479

Wulandari, Suci and Agus, Ali and Soejono, Mohamad and Cahyanto, Muhammad Nur and Utomo, Ristanto (2014) PERFORMA PRODUKSI DOMBA YANG DIBERI COMPLETE FEED FERMENTASI BERBASIS POD KAKAO SERTA NILAI NUTRIEN TERCERNANYA SECARA IN VIVO. Buletin Peternakan, 38 (1). pp. 42-50. ISSN 2407-876X

Wulandari, Suci and Agus, Ali and Soejono, Mohamad and Cahyanto, Muhammad (2014) Nilai Cerna dan Biodegradasi Theobromin Pod Kakao dengan Perlakuan Fermentasi Menggunakan Inokulum Multi Mikrobia. Agritech, 34 (2). pp. 160-169. ISSN 2527-3825

This list was generated on Sat Oct 1 01:59:11 2022 WIB.