117. The Farm Home Cookbook : Wholesome and Delicious Recipes from the Land.

Kline, Elsie (2018) 117. The Farm Home Cookbook : Wholesome and Delicious Recipes from the Land. Walnut Street Books, 2018. ProQuest Ebook Central. ISBN 9781947597037

[img] Text
117. The Farm Home Cookbook.pdf
Restricted to Registered users only

Download (34MB)
Official URL: https://ebookcentral.proquest.com/lib/polije-ebook...

Abstract

Kline, Elsie. The Farm Home Cookbook : Wholesome and Delicious Recipes from the Land, Walnut Street Books, 2018. ProQuest Ebook Central, http://ebookcentral.proquest.com/lib/polije-ebooks/detail.action?docID=5651785. Created from polije-ebooks on 2019-12-19 23:19:04. Resep yang kami pilih untuk ini buku masak memenuhi kriteria yang kami gunakan diri kita dalam memasak. Saya sangat percaya bahwa jika kita menekankan makanan yang baik dan sehat dan selamat menyiapkannya, santapan keluarga bisa menjadi ritual yang hampir sakral. Jika kita tahu di mana segala sesuatu di meja berasal, kami tidak mengambil makanan kami untuk diberikan. Makan popcorn itu bermakna yang kami tanam, minum jus anggur dari kami tanaman merambat sendiri, dan nikmati steak yang enak dari kami sapi yang dibesarkan di rumah sendiri, ditambah semua hadiahnya dari kebun kami. Saya berbicara untuk banyak orang ketika saya mengatakan itu sangat senang memiliki lebah sendiri untuk madu, buat sirup maple sendiri atau beli dari teman-teman di komunitas, punya kita sendiri susu, telur, oatmeal, dan sebagian besar buah kami. Aku sadar tidak semua orang bisa memilikinya kebun mereka sendiri, dan memelihara kebun mereka sendiri daging dan telur, tetapi ada petani yang dengan senang hati akan melakukannya untuk Anda. Resep dalam koleksi ini adalah milik kami favorit keluarga sendiri, serta banyak resep pilihan yang telah kami tampilkan tahun di Majalah Pertanian. Mereka memanggil tanpa campuran, topping kocok kemasan, margarin, atau makanan olahan. Tidak hanya makanan segar dan sehat yang rasanya enak, itu memberikan contoh yang baik untuk mengajar kami keluarga menjadi hemat, kreatif, dan mandiri. The recipes we’ve selected for this cookbook meet the criteria we use ourselves in cooking. I firmly believe that if we emphasize good, wholesome food and take pleasure in preparing it, a family meal can be an almost sacred ritual. If we know where everything on the table comes from, we do not take our food for granted. It is meaningful to eat popcorn that we grew, drink grape juice from our own vines, and enjoy a good steak from our own home-raised steer, plus all the bounty from our gardens. I speak for many when I say it is very gratifying to have our own bees for honey, make our own maple syrup or buy it from friends in the community, have our own milk, eggs, oatmeal, and most of our fruit. I realize that not everyone can have their own gardens, and raise their own meat and eggs, but there are farmers who will gladly do it for you. The recipes in this collection are our own family favorites, as well as many choice recipes that we’ve featured through the years in Farming Magazine. They call for no mixes, packaged whipped toppings, margarine, or processed foods. Not only does fresh, wholesome food taste wonderful, it provides a good example for teaching our families to be thrifty, creative, and self�reliant.

Item Type: Book
Subjects: 140 - Rumpun Ilmu Tanaman > 160 - Teknologi dalam Ilmu Tanaman > 169 - Ilmu Pangan
Divisions: Perpustakaan > E-Book
Depositing User: Teguh Widodo
Date Deposited: 02 Nov 2021 07:13
Last Modified: 02 Nov 2021 07:13
URI: https://sipora.polije.ac.id/id/eprint/7549

Actions (login required)

View Item View Item